Posted on Hozzászólás most!

ÉNIDŐ – csak hóbort az egész?

Ez az “énidő” amolyan divatos szónak tűnik. Vajon bújik mögötte tartalom is, vagy tényleg csak divathóbort az egész? Mi az énidő?

Énidő: idő, amit magadra szánsz. Csak magad vagy, kizárólag magad örömére cselekszel. Lehet bármi a munkán kívül: olvasás, napozás, zenehallgatás, sétálás, bicajozás, kutyasétáltatás… tulajdonképpen bármi. A lényeg, hogy magad felé fordulsz. Kizársz minden elektromos eszközt az idődből. Meglepő lehet, de semmiképp sem önzőség, hanem ellenkezőleg!

“Énidő” számos lehetőséget rejt:

  • Lelassul az idő, kikapcsol agyad folyamatos zakatolása.
  • Nyugtat.
  • Pihentet.
  • Feltölt.
  • Inspirál.

Mindezek következményeként sokkal türelmesebb leszel a körülötted lévőkkel: gyerekkel, férjjel, munkatárssal…, hatékonyabb leszel, rendeződött gondolataid könnyebben alkotnak célokat, melyek elérhető távolságba kerülnek, tehát FELFRISSÜLSZ! És máris közelebb kerülsz az álmaidhoz!

Aki ábrándozik, az alkot. Minden vágy hívás. Aki légvárakat épít, kikényszeríti a valóságot is. A szörnyű homály nem dacol, teljesíti kívánságod.

Victor Hugo

Ugye, nem felejted kedvenc természetes ellazulást segítő illóolajodat is magaddal vinni “énidőre”? Mélyebb, és hatásosabb lesz az eredmény! Ellazulást segítő illóolajok: mandarin, levendula, citromfű.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük