Aromaterápiás tanácsadás

„Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás és mindenekelőtt bízzunk
önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben,
és azt a valamit – kerül, amibe kerül – meg tudjuk valósítani.”

Marie Curie

 

A gyógynövényekből nyert illóolajokkal, azok sajátos illatával megnyugvás hozható a háborgó léleknek; immunerősítő, szükség esetén gyógyír a testnek és a szellemnek egyaránt.

Az illóolajok használata rendkívüli körültekintést, elővigyázatosságot és alázatot követel felhasználójától. Vannak illóolajok, melyek használatát szigorúan kerülni kell várandósság idején és kisgyerekkorban, mások fényérzékenységük miatt igényelnek körültekintő alkalmazást, míg vannak, melyeket kerülni kell epilepszia vagy magas vérnyomás esetén…

Aromaterapeutaként ezeket is szem előtt tartom a megfelelő keverék kiválasztásában. Az öngyógyítástól óvva intelek. Egy rosszul megválasztott nem megfelelő minőségű illattal való kezelés rosszul is végződhet.

Az minőségi illóolajok biztonságos használatát aromaterapeutától ismerheted meg egy személyes konzultáció keretein belül.

Meghitt hangulattal fogadlak. Finom herbateát kortyolsz… beszélgetünk az életviteledről, szokásaidról, esetleges panaszaidról! Most Te vagy a legfontosabb… Az orvosokkal együttműködésben lesz legeredményesebb a konzultáció, ezért betegség esetén hozd magaddal az orvosi diagnózist! Az aromaterapeuta nem lát el orvosi teendőket: a meglévő diagnózis ismeretében haladunk a megoldás felé. Lépésről-lépésre. A természet erejével, lelked dallamára.

Minden ember más, mindenki egyéniség, ezért sem lesz egyforma egyetlen kezelés sem, egyetlen keverék sem. Személyre szabott kezelési tervet dolgozok ki. Bedörzsölést, inhalálást, olfaktor terápiát, fürdőt tanácsolok, esetleg belsőleg fogyasztható növényi olajokkal kombinálva.

Az aromaterápiás tanácsadás folytatása legtöbb esetben az aromamasszázs. Azzal teljes.  Az aromamasszázst inkább nevezném érintésterápiának. Energiák áramlása, valóságos kikapcsolódás és teljes feltöltődés. Pontosan az, amire a mai rohanó, feszült világunkban mindenkinek szüksége lenne.

Az aromaterápiát Dr. Takács-Tóth Diána okleveles terapeuta, vegyész, a gyógyszerészi kémia doktora, natúr kozmetikum készítő végzi, így biztos lehet abban, hogy magas szakmai háttérrel rendelkező szekértőhöz fordult.

Az aromaterápiás kezelés részletei: https://www.dianatura.hu/aromaterapias-tanacsadas/

Az aromamasszázs részletei: https://www.dianatura.hu/aromamasszazs/

 

Árak:

Az első konzultáció 60 perc, ára: 10 000 Ft, melyből 50 %, vagyis 5 000 Ft levásárolható az aromaterápiás kezeléshez szükséges olajokra, illóolajokra.

További konzultáció 60 percenként 8000 Ft, melyből 50 %, vagyis 4 000 Ft levásárolható az aromaterápiás kezeléshez szükséges olajokra, illóolajokra.

Írásbeli, egyénre szóló aromaterápiás javaslat kerül kiállításra.

A konzultáció történhet személyesen a XVII. kerületben, Skypon, Messengeren keresztül is.

Az aromaterápiás konzultáción résztvevő egyszeri 10 % kedvezményt kap dianatura termékekre: www.dianatura.hu

Várlak szeretettel kezeléseimre, ha igényes vagy magadra és a természetes anyagokat választod kiegyensúlyozott életedhez.

Az aromamasszázsról további információkat itt találsz: https://www.dianatura.hu/aromamasszazs/