Dianatura aromaterápiás natúr kozmetikumok és szappanok

 „A természet varázsát ontja bőven.
A fűben, a virágban és a kőben.
Ó nincs a földön oly silány anyag,
Mely így vagy úgy ne szolgálná javad;
De nincs oly jó, melyben ne volna vész,
Ha balga módra véle visszaélsz! ”

William Shakespeare

 

Egyszer azt kérdezte tőlem valaki, hogyan fér össze a vegyészet a natúr kozmetikum-készítéssel, aromaterápiával? Nem zárja ki egymást a kettő?

Tökéletesen összeillik, makulátlan kerek és egész!

Az illóolajok felhasználásának két leggyakoribb módja az inhalálás és a masszázs/bedörzsölés. Prémium minőségű illóolajokkal végzem minden esetben a terápiás kezelést. A minőségben nem ismerek kompromisszumot! Az inhalálás tiszta illóolajokkal történik, a bedörzsölés növényi olajokkal készült keverékekkel zajlik. Ez magyarázat arra, miért részesítem előnyben az olajkeveréket: mivel pontosan olyan összetevők alkotják, amire a Te bőrödnek szüksége van. Semmi több! Sem emulgeátor, sem tenzid, sem Mica-por, sem mesterséges pigment, sem szintetikus hatóanyag, sem tartósítószer, sem állományjavító, sem hozzáadott parfüm, sem E betűk… semmi egyéb, csakis a természet adta olajok, vajak, zsírok, gyanták, illóolajok.

Az illóolajokat, az aromaterápiát tettem bele tégelybe, s született meg Dianatura. Az aromaterápiából lett Dianatura natúr kozmetikumokat a legmagasabb kémiai tudás és tapasztalás, valamint az illóolajok szakszerű ismeretének birtokában hívtam életre aromaterapeutaként.

Aki Dianatura terméket vásárol, az nem csupán egy natúr kozmetikumot használ a sok (gyakran) önjelölt házi kozmetikum- és szappankészítő portékái közül, hanem a megbízható, biztos szakértői háttérrel karöltve egy tudatos életszemléletet, lelki fejlődési lehetőséget is kezében tart.

Dianatura natúr szappanok

Miért válasszam a Dianatura háziszappant?

A legtöbb bolti szappan és tusfürdő szintetikus anyagokból készül. Mesterséges színezékek, mesterséges tartósítóanyagok, mesterséges állagjavítók, habképzők… közülük az SLS (szodium-lauril-szulfát) az érzékeny bőrt drasztikusan kiszárítja, ekcémássá is teheti, növeli az allergiás elváltozások gyakoriságát. Legfrissebb kutatások szerint rákkeltő is.

Ugye, Te sem szeretnéd nap, mint nap károsítani szervezetedet, kiváltképpen gyermekeid, családtagjaid, szeretteid bőrét?

Az ellenőrzött, prémium minőségű Dianatura háziszappanok vásárlásával biztos lehetsz abban, hogy

  • kizárólag ápoló hatású szappant használsz.
  • 100 % természetes összetevőket tartalmazó kézműves szappannal tisztálkodsz.
  • testápoló használata többé már nem szükséges, tehát összességében olyan, mintha szappant és testápolót is vettél volna egyszerre.
  • a legjobb tisztítási módot választottad a bőröd számára, még ha nem is olyan kényelmes, mint a jól megszokott (rászokott?) tusfürdő, ami iszonyatosan száríthatja bőröd és nem győzöd testápolókkal helyreállítani bőrkárosító hatását.
  • remekül habzik! Nem kell kompromisszumot kötnöd: a valódi természetes Dianatura háziszappan krémesen lágy habzású!
  • nem fog szétázni, ha megfelelő szappantartóban tárolod!
  • tartósítószer-mentes háziszappant használsz.
  • kizárólag természetes színezékeknek köszönheti naturalista színét. Mivel értem el a barna, zöld, sárga, mályva színeket?
  • VEGÁN háziszappant tartasz a kezedben!
  • PÁLMAOLAJ-MENTES háziszappant használsz!

A háziszappanok hideg eljárással (hosszas érési idővel), természetes növényi zsiradékokból (kókuszolajból, olívaolajból, ricinusolajból és sheavajból), valamint természetes, minőségi illóolajok hozzáadásával készülnek. A további hatóanyagok (minőségi illóolajok, agyagporok, száraz gyógynövények) teszik egyedivé és bőrproblémák megoldására alkalmassá a Dianatura háziszappanokat!

Mindenki megtalálja a saját bőrtípusának megfelelő Dianatura háziszappant! Akkor is, ha érzékeny, gyulladásra hajlamos, érett, zsíros, normál, vagy száraz a bőre.

Illatát és gyógyhatását is a minőségi illóolajoknak köszönheti – mivel egy aromaterapeuta nem ismer kompromisszumot az (illó)olajok minőségében sem, különösképpen, ha népes családjának is ezt kínálja!

130 g ± 5 % – ez nagyon nagy. Felhasználók szerint sokáig elég!

Hogyan használjam?

Ha Te is valóban hosszú ideig szeretnéd élvezni szappanod tisztító hatását, minden használat után hagyd lecsepegni a szappanról a vizet, hogy ki tudjon száradni! Ehhez célszerű beszerezni egy lyukacsos szappantartót!