Dianatura minőségpolitika

„Ha a jelen pillanat tudatosságából cselekszel, bármit is teszel – akár a legegyszerűbb dolgokat is -,
tettedet a minőség, a gondoskodás és a szeretet érzése itatja át.”

Eckhart Tolle 

 

Hol készülnek a Dianatura termékek?

Vegyészként pontosan tudom, mit jelent higiénikus körülmények között tevékenykedni. A Dianatura kézműves szappanok és aromaterápiás natúr kozmetikumok családi házunk kis helyiségében, a Dianatura műhelyben készülnek, melyet ÁNTSZ előírásnak megfelelően alakítottunk ki. A termékek egészségügyi biztonságát független mikrobiológiai vizsgálatokkal támasztom alá. Az ÁNTSZ folyamatos ellenőrzésekkel biztosítja Számodra a tökéletes higiéniájú és minőségű Dianatura terméket.

Ki készíti a Dianatura termékeket?

Aki vegyész, ugyanakkor a gyógyszerészi kémia doktora, aromaterapeuta, oktató, natúr kozmetikum készítő és blogger is. Így a széleskörű rálátás szakmai vonalon biztosítva van!

Dr. Takács-Tóth Diána

Szegeden tanultam kémiát neves professzorok tanítványaként, a Panarom Aromaterapeuta Intézetben avatott Feller Adrienne aromaterapeutává. A Dianatura blog totyogó korban van: írok mindenről – természetesen – az aromaterápia égisze alatt. Életszebbítőnek születtem!

Miből készülnek a Dianatura aromaterápiás natúr kozmetikumok?

Ami a kicsi tégelybe belekerül, azok olyan hidegen sajtolt olajok és zsírok, viaszok valamint kémiailag bevizsgált illóolajok, amelyek a legszigorúbb tisztasági és minőségbiztonsági követelményeknek felelnek meg. Minden alapanyag minőségi adatlappal rendelkezik. Mivel elkötelezett támogatója vagyok a magyar termelőknek, ezért a Magyarországon is beszerezhető olajokat és illóolajokat hazai termelőktől vásárolom. Minden alapanyag szín tiszta természet!

A Dianatura natúr szappanok vegán termékek és pálmaolaj-mentesek.

A Dianatura termékek pálmaolaj-mentesek.

Állatkísérletek? Kik tesztelik a Dianatura termékeket?

Az állatkísérletektől teljesen elhatárolódom, ahogyan a pálmazsír-használattól is az esőerdők védelmében. Termékteszterek elsősorban a gyermekeim, férjem, húgom, anyukám, a barátnőim, a szomszédom… Mivel évezredes hagyomány reneszánszáról van szó, ezért gyakran az empirikus ismeretekre támaszkodunk a mai napig s jól jön a megerősítés.

Miért ilyen rövid a lejárati idő?

Mert törekszem a 100 % természetes összetevőkre, különös tekintettel kerülöm a szintetikus komponenseket, köztük a tartósítószereket is. A tégelyben található mennyiség ésszerű használat mellett várhatóan nem fog megromlani, mielőtt elfogyna.

Végső érv…

  • … mi is Dianaturát használunk. 🙂
  • Mióta az első tesztszappanok megszülettek, megszűnt a téli repedező kézszáradtság.
  • Az első popsikenőcsöt a kisbabámnak készítettem, s mivel remekül sikerült, megosztom Veled is!
  • Az első dezodorok egyikét a húgom kérte, …
  • Az első lábdezodor egy kőműves ismerősömnek készült, akinek egész nap zárt cipőben volt a lába…
  • … és még sorolhatnám sikereinket, melyek végre elérhetőek Számodra is!!!