Posted on Hozzászólás most!

Mire jó az Érzéki Masszázsolaj?

Ez az érzéki is egy olyan szó, aminek sejtjük, hogy mi a mögöttes tartalom, de nem sok ötletünk van a konkrét valójára a vonatkozóan, jó volna valami iránymutatás hozzá…

Polilili egy olyan masszázsolajat keresett terapeutájának tanácsára, amit önismeretének szolgálatába állíthat. A nőiségét szólítja meg, segíti lebontani gátjait, félelmeit, afrodiziáló tulajdonságú, szexuális energiákat mozgat meg. Így született meg a Dianatura Érzéki Masszázsolaj.

A masszázshoz tökéletes sárgabarackmag olajat választottam. A jelenbe hív a citrom, izgalmat teremt a szegfűszeg, fegyelmez a vágykeltő tömjén, felold és bátorít az afrodiziáló kardamom, a szuper nőiséget szólítja meg a rózsa és tettre sarkall a ringó csípőjű amazon: az ylang-ylang. Szuper nőies, szuper szexi, szuper érzéki!

Polilili – az ebredoszexualitás.blog.hu írónője – bejegyzésében osztja meg tapasztalatát az Érzéki Masszázsolaj alkalmazásáról. Korunkat meghazudtoló kendőzetlen nyíltsággal buzdítja olvasóit az őszinte kapcsolatra. Természetesen a masszázsolaj használatának csupán a képzelet, az igények szabnak határt. Az ő elképzelése tökéletes számára, amin kívül még sok-sok lehetőség létezik, biztosan megtalálod a Neked megfelelőt!

Nyitottságra biztosan nagy szükséged lesz és a párod iránt tanúsított feltétlen őszinteségre és elfogadásra!

Az illóolajok beszerzésével kapcsolatban és aromaterápiás tanácsért bátran keress: info@dianatura.hu Ha szeretnél még több hasznos bejegyzést olvasni illóolajokról, természetes ápolásról, egyéb természetes megoldásokról, itt találsz www.dianatura.hu/blog Ha engem szeretnél jobban megismerni, ezt nézd meg: Milyen a jó illóolaj? Mire jó az aromaterápia? Ebből az interjúból most kiderül!

Várlak szeretettel!

Képek forrása: pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük