Posted on Hozzászólás most!

Tanévkezdés betegségek nélkül? Van megoldás!

Nem ritka, hogy az iskola – és óvodakezdést követően 2-3 hét múlva azon kell gondolkodni, hogyan oldjam meg a beteg gyermekem ellátását, hiszen a szabadságok száma jócskán lecsökkent, a nagyszülők messze laknak, apa nem hiányozhat a munkahelyről, mert pont most jönnek külföldi vendégek…

S mivel két gyerek jár közösségbe, szépen egymás után sorban lázasodnak be, legalább 2 hétre megint kiesek a munkából. Persze rosszalló tekintetekre számíthatok a munkahelyen, csak a legritkább esetben jut némi együttérzés.

Valójában nem meglepő a jelenség, hiszen egész nyáron a levegőn tartózkodtak, szaladgáltak gyermekeink, a szeptember beálltával egy terembe zsúfolódik 20-30 gyermek osztozva néhány köbméternyi levegőn, amiben aztán igencsak megnő a kórokozók száma. A gyerekek immunrendszere is meggyengülhet a gyors váltás miatt, elfáradnak. Vissza kell rázódni. Elkerülhetetlen a megbetegedés.

Mindig így kell történnie?

NEM, ENNEK VÉGE …vége a hosszadalmas légúti megbetegedéseknek, náthának, torokfájásnak, mi több, az influenzával sem kell számolnia annak, aki úgy tesz, ahogyan én is őrzöm a családom egészségét és erősítem immunitását!

Gyerekeink megbetegedéseit legtöbbször a levegőben található kórokozók okozzák.

MIT TEHETÜNK ELLENÜK? Tisztítsuk meg tőlük a levegőt!

HOGYAN? Ez a kulcskérdés, és most elmesélem a saját történetemet:

A bátor Legénykém múlt szeptemberben került közösségbe, egész évben összesen kétszer volt otthon betegség miatt, a komoly Leánykám akkor kezdte a nagycsoportot: ő nem hiányzott. Holott a kiscsoportban bárányhimlő, hasmenés-hányás többször, influenza két hónapon át fertőzte a gyerekeket.

A titok nyitja: minden lefekvés előtt, amíg meséltünk nekik, citrom illóolajat párologtattam a szobájukban. A citrom (Citrus lemonum ze.) illóolaj friss illata fertőtleníti a levegőt, hatékony baktériumölőként elpusztít minden patogén kórokozót!

Citrom illóolajat a héjból vonják ki préseléssel

Egy francia felmérés szerint egy köbméter erdei levegőben 5 kórokozó, egy párizsi lakásban 20 000, egy nagyáruházban 9 millió, egy átlagos munkahelyen pedig 5 millió van köbméterenként (a felmérés kb. 10 éve készült). A citromhéj illóolajának gőze a meningococcust (fertőző agyhártyagyulladás kórokozója) 15 perc alatt, a tífusz kórokozóját egy órán belül, a pneumococcust (tüdőgyulladás kórokozója) két-három óra alatt, a streptococcus haemolyticust (mandulagyulladást, skarlátot, orbáncot, gyermekágyi lázat okozó baktérium) három-tizenkét óra alatt pusztította el. (Rochaix és Morel kutatók kísérletei alapján.)

Ahogy a citrom illóolaj párologtatással a légtérbe kerül, biokémiai molekulái a légzéssel bejutnak a tüdőbe, és annak érhálózatán keresztül felszívódva serkentik a szervezet védekező mechanizmusát. Áldásos hatását más úton is kifejti: immunitásunk aranykulcsát a pszichés egyensúly őrzi, így minden, ami ezt az egyensúlyt szolgálja, egyben az egészségünket óvja. A citrom illóolaj segít ellazulni, kioltja a feszültséget, a lelki görcsöket, oldja a hangulati ingadozást. A központi idegrendszerre gyakorolt lazító, nyugtató hatása azonnal érezhető, ahogy belélegezzük illatát.

A legmagasabb követelményeknek felel meg a Panarom citrom illóolaj

Komoly Leánykámat a citrom illóolaj átsegítette a minden reggelre kiterjedő nagyon rosszkedvű ébredésen is. A korábbi kínlódás, bosszankodás, kapkodás (mert semmit sem segített a készülődésben) megszűnt a párologtatással, mintha kicserélték volna… jókedvűen és gördülékenyen indulnak a reggelek! (Biztosan tini korában is előveszem majd!) Sok óvodában, iskolában már elterjedt az immunerősítésnek ez a módja, bámulatos eredményekkel!

A gyerekközösségekben: óvodákban, iskolákban, gyerekszobában, különösen éjszaka, a párologtatást tűzvédelmi okból, nem a klasszikus mécseses megoldással végezzük. Arról nem is beszélve, ha a víz elpárolog, a maradék olaj odaég, kigyulladhat ha nem vesszük időben észre. Aroma diffúzort alkalmazhatunk, ami finom, aromás hideg gőzt képez, párásítja, tisztítja és illatosítja a levegőt. Különböző kapacitású diffúzorokat lehet kapni, szinte hangtalanul működik, így az alvásban sem zavarja a gyerekeket. Akár egész nap üzemeltethető és automatikusan kikapcsol, ha a tartályból kifogyott a víz.

Aromadiffúzor: biztonságos és biztos megoldás a betegségek ellen

A citrom illóolaj frissít, fokozza a koncentrációt, így az iskolákban nemcsak a megerősödött immunrendszert eredményezni, hanem a gyerekek teljesítményére is igazolt hatással van!

Komoly Leánykám szeptemberben kezdi az iskolát. Őszintén remélem, sikerül a szülőtársakkal egy diffúzorra beruháznunk, hogy azzal is segítsük gyermekeink eredményes beilleszkedését! Ezt a megoldást Neked is javasolom, ha közösségbe jár a gyermeked! Az egy főre eső költség egy ebéd árával egyenlő, az eredmény: egészséges, jól teljesítő gyermek és anyagi haszon, mivel nem kell havonta a több ezer Forintot gyógyszerre költened, valamint nem kell hiányoznod a munkából sem főnökeid rosszallását tűrve!

A haladó gondolkodású szülőknek és pedagógusoknak köszönhetően számos gyerekközösségben elterjedt már a térfertőtlenítésnek ez a kézenfekvő és mindig eredményes módja! 100 %-ig természetes, egészséges; mellékhatásokkal és a hozzászokással sem kell számolni!

Csak a 100% tisztaságú, bevizsgált, terápiás célra alkalmas illóolajnak van megfelelő hatása, olcsó termékekkel ne próbálkozz, mert nem fogod az ismertetett hatást tapasztalni. Kiváló minőségű illóolajat és diffúzort vásárolhatsz itt: https://www.facebook.com/pg/dianaturakozmetikum/shop/?ref=page_internal

Vásárolj aromadiffúzort, és ajándékba kapsz 10 ml Panarom citrom illóolajat 2018. szeptember 15-ig!

Kérlek osszátok, olyan jó lenne, ha minél több közösségbe eljutna az immunerősítés ezen kézenfekvő és mindig eredményes módja!

Az illóolajok beszerzésével kapcsolatban és aromaterápiás tanácsért bátran keress: info@dianatura.hu Ha szeretnél még több hasznos bejegyzést olvasni illóolajokról, természetes ápolásról, egyéb természetes megoldásokról, itt találsz www.dianatura.hu/blog Ha engem szeretnél jobban megismerni, ezt nézd meg: Milyen a jó illóolaj? Mire jó az aromaterápia? Ebből az interjúból most kiderül!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük