Posted on Hozzászólás most!

A tudatos szex az egészséges életmód része

Az egészséges életmód kizárólag az étkezésről szól? Az “ételed az életed” hallhatod ezer helyről. “Az vagy, amit megeszel”. És hasonlók…

Az egészséges életmód…

Az nem vagy, ahogy élsz, amilyenek a kapcsolataid, a munkakapcsolataid, a barátságaid, szerelemeid? Aki egészséges életmódot kíván folytatni, annak nem elég az étkezésével foglalkoznia, nem elég a testmozgással törődnie, nem elég, nem elég, nem elég! Mert bizony a lélek karbantartása legalább annyi odafigyelést kíván, ugyanúgy az emberi kapcsolataink is. Ha nem ápolgatod, gondozgatod a “rózsádat”, nem hoz virágot. Elhervad. Elpusztul. Pontosan így van ez a rokoni szálakkal, baráti kapcsolatokkal, házasságokkal és szerelmi viszonyokkal is. A szerelmi kapcsolatok, házasságok kimondva-kimondatlan (inkább kimondatlan: nem szeretünk róla beszélni) fontos része a szerelmes együttlét is. Hajlamosak az emberek elhanyagolni azt is. Ellaposítják és más kalandok után néznek. Mert nem működik? Ha nem működik, nem kell azonnal a roncstelepre vinni! Javítsd meg! Egyetlen kapcsolatnak sem árthat az olajcsere… vigyél színt a hálószobába!

Mosódnak el a nemi szerepek

A másik társadalmi probléma, hogy mosódnak el a nemi szerepek, pedig annyira csini, buja, izgalmas egy nő, ha élvezi, hogy nő! Még csak nem is kellenek a telt ajkak és keblek meg a miniszoknya. Elég, ha ő azt érzi, máris másként viselkedik, megváltozik a kisugárzása és más is izgalmas nőnek fogja látni, még a párja is! Ugyanígy van ez a férfiakkal is! Irtó szexi a férfi, ha szőrös, ha fizikai munkában megizzadt. Csodálatos a manikűrözött férfikéz, de nem árt, ha némi férfias kisugárzás is társul hozzá.

Neveljünk nőket és férfiakat!

S ha szeretnénk leányainkból nőket, legénykéinkből férfiakat nevelni, beszélgetni kell velük, már a háromévessel is a testünk működéséről, nem csak a lélegzésről, hanem a nemek közti különbségekről is. Akkor se csapjuk be zavartan a WC ajtaját, ha betét-csere közben nyit ránk édes csemeténk. Ha érzi rajtunk a zavart és hallja az elutasítást, bezárkózik, többé nem fog kérdezni, kamaszként a nyílt szívű és szavú osztálytársaitól csíp el egy-két félinformációt a szerelmeskedésről és azon se csodálkozzunk, ha az óvszert le akarja nyelni (megtörtént az eset, sajnos nem tréfának szántam).

A tapasztalatom az, hogy a zavartság nem gond, ha eltökélted magad, hogy a nevelésed része lesz a szexuális nevelés is. Akkor se ess kétségbe, ha fogalmad sincs arról, mit mondj a háromévesnek, ha a bimbódzó férfiasságát babrálja. Óriási segítséget nyújtanak a gyerekeknek szóló felvilágosító könyvek. Ne csak a gyerekkel, illetve a gyereknek olvasd, hanem olvasd el magadnak is, segít megérteni, mit kell átadj neki, ami az ő szintjének megfelel. A könyvek fogják a kezed, megmutatják, milyen szavakat használj, nem Neked kell kitalálnod, hanem a szádba adja! S mivel a mese egyszerű, magabiztosságot ad Neked is! Nálunk nagy kedvenc: Peti, Ida, PIcuri. Talán meglepődsz rajta, de a gyerekkori közvetlen beszélgetésekkel megóvhatjuk lányainkat a fájdalmas menstruációtól, alapot adhatunk a boldog párkapcsolatának és még a szülést sem fedi szorongató fekete homály…

Ha Te nem is ilyen neveltetésben részesültél…

Azonban, ha Te nem is ilyen neveltetést kaptál, de elköteleződtél az egészséges életmód iránt, így tudatos vagy szerelmi életedben is, végy egy mély lélegzetet, olvasd el a következő sorokat, oszd meg kedveseddel gondolataidat mindenről, így a szexről is (még örülni is fog neki, meglátod!)  és bátorítalak egy számtalan izgalmas légyottra!

A következő vágykeltő és fokozó olajkeverékek drága Mesterem, Feller Adrienne kreációi. Fogadjátok kíváncsisággal, nyitottsággal! További információ: info@dianatura.hu

Jóni masszázsolaj

Női misztériumolaj felnőtt lányoknak és asszonyoknak.

Használható az intim testrész fertőzésének megelőzésére, a szexuális önismeret fejlesztésére, a szexuális együttlét örömének fokozására. Ez az olaj Neked, az Élet kapujának született. Felébreszti a Benned szunnyadó erőt, az Aranyasszonyt, aki befogad, elringat, szeret, táplál, csitít, vidít, éltet, vigaszt nyújt, gyógyít és megáld.

Alkalmazása: hetente 3 – 4-szer kend be a jónidat 5-10 cseppel. Energetizálja az alsó két csakrát és életre kelti a női energiákat, megóv az esetleges fertőzésektől. Alkalmazhatod jóni masszázshoz tetszés szerinti mennyiségben (lásd: Michaela Riedl: Jóni-masszázs c. könyve)! Uszoda, fürdő vagy szexuális együttlét után 10 cseppet kenjél a jónidra és a hüvelyedbe, hogy megvédd magad az esetleges fertőzésektől.

A Lingam olaj kiváló társa.

Az illóolajok az óvszer hatását gyengítik!

Lingam masszázsolaj

Férfi misztériumolaj.

Használható az intim testrész (lingam) fertőzésének megelőzésére, a szexuális önismeret fejlesztésére, a szexuális együttlét örömének fokozására. Ez az olaj Neked, a teremtő erőnek született. Felébreszti a Benned szunnyadó Erőt, aki szeret, teremt, védelmez minket Asszonyokat és Nőket. “A lingam szó a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. India szent nyelvéből, a szanszkritból származik, és a jelentése: fényoszlop, a fény botja, jádebot, lótusz-kard. Az ősi népek mágikus erőt láttak a lingam megmerevedésében. Napjainkban elszoktunk attól, hogy megfelelően értékeljük a természet csodáit, pedig milyen csodálatos színjáték, amikor a lingam felemelkedik! És nem emlékeztet a lingam a királyok jogarára, vagy a mágusok varázsbotjára?” – (M.Riedl-J.Becker) Használd örömmel!

Alkalmazása: hetente 3 – 4-szer kend be a lingamod 5-10 cseppel.
Alkalmazd lingam masszázshoz tetszés szerinti mennyiségben (lásd: Michaela Riedl: Lingam-masszázs c. könyve)!
A Jóni olaj kiváló társa.

Az illóolajok az óvszer hatását gyengítik!

Ha az izgalmat a hétköznapokba is beleszőnéd, a LOVE kártyák pontosan ezt az élményt nyújtják!

INGYEN LETÖLTÉS

Miután letöltötted az ízléses játékot, ki kell nyomtatni és a tartósság érdekében célszerű laminálni a kivágott és félbehajtott lapokat! Az összesen 16 kártyalap mindegyike 1-1 instrukciót tartalmaz (Ízelítő: Reggelit az ágyba, Romantikus vacsora, Séta kettesben, Első csók…) , amit maradéktalanul és habozás nélkül teljesítenie kell a pár azon tagjának, aki kapta a kártyát. Vigyázat! A legváratlanabb helyzetekben előkaphatja Kedvesed a kártyát, ami olykor izgalmas feladatokat is rejt! Telis-tele van újabbnál újabb programlehetőséggel, izgalmas és bensőséges időtöltéssel, ami felkorbácsolja az érzelmeket, fellobbantja a lángokat és nosztalgiára hívja a szép korú kapcsolatokat! Légy rugalmas, szabd saját ízlésedre, s ha valami nem passzol hozzátok, mellőzzétek! Így aztán minden nap a Ti napotok lesz! Figyeljetek egymásra, és sokáig boldogok lesztek!

Ha tetszik, kérlek oszd meg mással is!

Iratkozz fel a hírlevélre! Sok érdekességről kapsz első kézből hírt természetről, bőrápolásról, testápolásról, aromaterápiáról, illóolajokról!

Találkozzunk Dianatura Facebook oldalon is! Ott még több természetes dolog kerül elő a tarsolyomból! Keress egyedi kérdésekkel is bátran! Itt engem is megismerhetsz, itt pedig a velem készült interjút olvashatod!  Kapcsolatba léphetsz velem ezen az e-mail címen: info@dianatura.hu. Várlak szeretettel!

Forrás: panarom.hu, képek: pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük