Posted on Hozzászólás most!

Hallod a Föld szívének dobbanását?

Dobogókőn még ez is megeshet Veled, ha elég nyitott, befogadó és elengedő vagy. Befogadó a Föld energiái iránt és tudni elengedni mindazt, ami negatív, nehéz, húz, lehúz.

Amit a dalai lámához hasonlóan világszerte sokan tudnak, az a hazai látogatók többsége előtt máig ismeretlen: a Pilis a Kárpát-medence energetikai szempontból kitüntetett helye, spirituális központja, őseink szerint az a pont, ahol “az Ég és a Föld összeér”. A világ spirituális vezetői egyöntetűen elismerik kicsiny országunkban összefutó hatalmas energiákat. Egyesek hallani is vélik a Föld szívének lüktetését.

Ahhoz, hogy megérthessük az ezotéria világát, el kell rugaszkodni a materialista szemléletmódtól. Sokak számára ez azért okoz nehézséget, mert évszázadok óta az ész és az értelem határozta meg a gondolatainkat és a gondolkodásmódunkat.

Amikor a Nap megmutatta első melegítő sugarait, amikor azt hittük, végre búcsút inthetünk a fagyos, zord télnek, és beköszönt a várva-várt tavasz, a zsúfolásig tömött parkoló aszfaltján gurulva óriás, tömött hópelyhek békés szállingózása fogadott… Csodás látványt nyújtott, de… nem erre vágytunk. Azonban hamar túltettük magunkat a váratlan körülményen: a hely varázsa, lüktető energiamezeje hamar beszippantott minket. A kopasz, ég felé nyújtózkodó fák tökéletes kapcsolódási pont a Föld energiái és a lelkek között. Egy fát átölelni talán nem is olyan nagy botorság… gondoljuk csak el: évtizedek alatt, a Föld energiája, a Nap sugarai, a Hold fénye nevelgette…

A ritka lehetőség: édes csemetéink nélkül kettesben eltöltött napok mégédesebbekké válnak, méginkább feltöltenek minket a kivételes helyszínnek hála, hogy aztán néhány nap múlva újult erővel vágyakozzunk gyermekeink szüntelen csacsogása után. Remek nélkülük, de a legjobb mégiscsak velük, hiszen mi így, együtt, öten vagyunk egy egész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük