Posted on Hozzászólás most!

Azok a csodálatosan illatozó ékszerek…

Szerinted mit ábrázol ez a kép? Oké, nyaklánc bagoly medállal, eddig hibátlan! 🙂 ! Ezt tényleg nem volt nehéz kitalálni. Akkor pontosítom a kérdést: mi célt szolgálhat ez a medál? Díszíti viselőjét, lehetővé teszi ízlése, egyénisége kifejezését, de tényleg mindezt csupán a megjelenésével éri el?

Nos, ez egy különleges ékszer! Ha meseíró lennék, így fogalmaznék: varázs nyaklánc. Meseíró ugyan nem vagyok, de egy kicsit tényleg azt gondolom, csodára képes. A bagoly pocakja kinyitható, egy pici kis labdacsot helyezhetsz a belsejébe, amire cseppentheted kedvenc illóolajodat, hogy egész nap körülötted lebegjen! Mi több? Mintegy parfümként is szolgál!

Nézd csak, milyen sokféle lehetőséget rejt:

1. Egész nap Veled van a finom illat, ami a kedvenced! Hmmm….

2. Felszabadult leszel, jókedvű és vidám!

3. Konstruktív, energikus, tele ötletekkel!

4. Jó illatod lesz!

5. A közeledben lévő emberek szintén érzik a Téged körül lebegő aromát, pozitív energiát, ami az ő hangulatukra is kedvező hatással lesz!

6. Panasz esetén

  • Ha köhögős reggelre ébredtél vigyél magaddal eukaliptusz radiata illóolajat a gömböcskében, ami nyákoldó, köhögés csillapító hatású illóolaj!
  • Ha ingerülten ébredtél, a levendula illóolaja nagy segítségedre lesz!
  • Ha  tömegközlekedsz, pedagógus vagy, egészségügyben dolgozol, vagy másképp érintkezel nap mint nap sok emberrel, a citrom illóolaj fertőtlenítő hatását ne feledd otthon! 😉
  • Ha immunerősítésre van szükséged, a teafa illóolajat csepegtesd a gömböcskére!

Nem csak nyaklánc, hanem karkötő formájában is magaddal viheted az illóolajok csodálatos hatását! Ez tényleg csupán ízlés dolga!

Arra gondoltam, mivel szeretném minél szélesebb körben megismertetni az illóolajok hatását, hogy most ajándékba adom Neked a divatos baglyos aromaláncot vagy a trendi aromakarkötőt! Nem kell mást tenned, csupán vásárolnod facebook boltomból itt legalább 5000 Ft értékben illóolajat, és Tiéd a választott ékszer! Szóval, a vásárolt illóolajat máris tesztelheted az ékszerrel! Kár lenne kihagyni…  Ez a páratlan ajánlat szeptember 3. 24 óráig él, illetve addig, amíg el nem fogynak az ékszerek! Pontosan 23 db van belőle! Az nem sok, szerintem döntsél gyorsan mert hamar elfogynak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük