Posted on Hozzászólás most!

Hálószoba-titok, avagy Dianatura születése

Álom, ami régóta bennem volt… elkezdett mocorogni… kikívánkozott… a Férfi mindenben támogat… nélküle ez nem történt volna velem… azt mondta, vágjunk bele… és belevágtunk…

Mi legyen a helyszín? Egy közeli melléképület bérlése volt az első gondolat… de nem találtunk. Nemcsak megfelelőt nem találtunk, de semmilyent sem találtunk.

De lépni kellett. Egyre növekedett a nyomás és egyre többen kerestetek szappanokért, kozmetikumokért. Ami jó, azt hamar felismerik az emberek és elkezd futótűzként terjedni a híre. Hivatalos mederben kell ennek folynia természeténél fogva. Szeretném igazolni Felétek, hogy valóban minőségi dolgok kerülnek ki kezeim közül, hogy a Te életedet tegye szebbé, jobbá, picit könnyebbé!

Akkoriban készültünk el egy szélesebb körű házfelújítással, többek között elkészült a várva várt hálószoba is saját fürdőszobával. Olyan igazan bensőséges kuckósra sikerült. Volt benne könyvszekrény is, nem tipikus hálószoba formája volt emiatt, mi így szerettük igazán!

De még mindig nem találtuk meg a megfelelő helyet a kézműves műhely számára. Egyre lázasabban fésültem a környéket. Volt szó pincéről, padlásról, melléképület építéséről…mire a Férfi, aki minden álmom megvalósítója előállt egy ötlettel: a hálószobát alakítsuk át… a hálószobát??? Hiszen még csak néhány hónapja készült el.. ambivalens érzések kavarogtak bennem… a hálót? Hisz’ már kezdtük megkedvelni, és annyira olyan lett, mint amilyenek mi vagyunk… és most alakítsuk át? Váljunk meg tőle? Számoljuk fel? Egy hét alatt megszületett a döntés, legjobb az lesz, ha helyben lesz a műhely. Hiszen csak akkor tudok dolgozni, amikor a szárnyait próbálgató Babácskám alszik, és éjszaka. Tehát itt kell lennie, itt helyben.

Eladtuk a hálószobabútorokat, felszedtük a parkettát, csempéztünk, vizet szereltünk, bútort építettünk (illetve  a Férfi építette a bútort, én szorítottam neki). És közben győztem kitanulni a kozmetikum készítő vállalkozás csínját-bínját. ÁNTSZ-szel kéz a kézben készültünk. A XVII. kerületi ÁNTSZ ügyintézője mindenben segítségemre volt: segítőkész, kedves, figyelmes, barátságos, bármikor rendelkezésre áll.

Sok-sok nyomozás, utánajárás: műemlékjellegű-e az épület, a környéken lehet-e kozmetikum készítő műhelyet létesíteni, katasztrófavédelem, orvosi alkalmassági vizsgálat, vízminta-vizsgálat, termékminta-vizsgálatok, termékdokumentáció, termékregisztráció, GMP… ez mind-mind kell az engedélyhez.

Lássátok! Elkészült a Dianatura műhely, ahol szívvel, lélekkel és az én két kezemmel készül kizárólag természetes kozmetikum a legkiválóbb alapanyagokból!

Elkészült a Dianatura műhely

Dianatura műhely: 100 % természet!

Kérlek, osszad, ha tetszik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük