Posted on Hozzászólás most!

Szeretném teli torokból üvölteni!

Van nekem valamim, amit nem titkolhatok Előled. Van valamim, amit nem takargathatok, meg kell mutatnom! Van valamim, amiről tudnod kell… valamim, amit Neked szánok, azt szeretném minél több nőnek és férfinak megcsillantani! Szeretném teli torokból üvölteni, világgá kürtölni, azért, hogy ne csak az én életem része legyen, hanem a Tiéd is! Csillog-villog, tündököl, pompázik, fénye elvakít,  illata bódít, hatása gazdagít, oldása részegít!

Nagyjából ezek a gondolatok előzték meg a blog születését, így kezdődött ez év nyarának idusán egy bemutatkozó bejegyzéssel az egész… ki vagyok én, honnan jöttem, mit akarok… vonz minden, ami természetes, habár ebből a körből is kiemelkedő szerepet kapnak a növények –  egész életemen keresztül ívelő szivárvány – mi több, az azokból származó illóolajok, a növények kvintesszenciái, testet és lelket felemelő életerő, vitalitás, jókedv, öröm, remény, gyógyulás, fény…

A lelkesedés töretlen, a siker – számomra- meglepő! Hála a nyitottságotoknak, érdeklődéseteknek, amivel fogadjátok a természet rejtett szépségeit; a józan gondolkodásotoknak, ami a helyes utat mutatja; a hiteteknek, hogy hisztek a szépben, a jóban, bennem; a bátorságotoknak, amivel kipróbáltok szokatlan dolgokat; a megbocsátásotoknak, amivel fogadjátok botlásaimat, türelmeteknek: olykor vártok is rám…. Meglepő, hogy ennyien vagytok, vagyunk, akik felismerik oly gyorsan zajló és hisztérikus világunkban mindazt, ami szép, ami jó, ami által lehetőségünk nyílik a  harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életre.

Kik vagyunk mi?

A munka oroszlánrésze az én vállamon nyugszik (egyelőre). Ezért igen kis léptékben haladunk (három kicsi gyermek mellett – ajjaj!) …

A testvérem, Réka lektorálja a blogbejegyzéseket, és ott segít, ahol csak tud. Remekül kiegészítjük egymást: ő abban szuper, ami nekem a gyengeségem!

Horváth Réka és Dr. Takács-Tóth Diána a Dianatura mini-csapata 🙂

A blog születése

A blog indulása, 2017. július óta 50 bejegyzés született tisztálkodással, tisztítással, praktikummal, gyermekneveléssel, ápolással: bőrápolással, babaápolással, körömápolással;  növényekkel, illatokkal, életmóddal, wellness-sel, házipatikával és még sok minden mással kapcsolatban az illóolajok egise alatt.

Az első áttörés

A blog életében az első áttörést 2017. augusztusában (másfél hónappal az indulás után) Azok a csodálatosan illatozó ékszerek… cikk hozta, amit az Index is közölt. Óriási volt a meglepetés!  Azóta is rendszeresen jelennek meg bejegyzések az Index oldalán, többek között a legfrissebb Karácsonyi bejegyzés is – amiből árad a mézeskalács finom illata… Töretlen a siker: több ezren néztek már be a Dianatura blogra.

A Dianatura blog életének első mérföldköve

Dianatura TOP 10

A nagy szappantartó mustra bejegyzést olvastátok legtöbben, második helyezett a pálmaolaj felhasználásának körülményeit taglaló cikk lett, a harmadik helyen végzett a finn szaunáról szóló írás.

TOP 10 Dianatura blogbejegyzések

 1. Nagy szappantartó mustra 
 2. Miért jó az, ha egy termék pálmaolaj-mentes?
 3. Finnországban receptre írja fel az orvos a szaunázást!
 4. 150 és 4 szülésélmény
 5. Ha kisbabád van, erre egészen biztosan nagy szükséged lesz!
 6. 5+1 tévhit a bőrápolásról, amit Te is rosszul tudtál!
 7. Vadgesztenye, a magyar mosódió
 8. Ahol fahéjból van a kerítés…
 9. 12 tipp, hogyan gazdálkodj a konyhapénzzel ökotudatosan lemondások nélkül!
 10. Azok a csodálatosan illatozó ékszerek…

A személyes TOP 3-as listámat is mutatom:

 1. A kegyelet illata…
 2. Babavárás kellemetlenségek nélkül: kiegyensúlyozott mama, boldog baba!
 3. Hétköznapi stresszjelenségek 6 természetes megoldással

Dianatura logo

A blog indulásával egyidejűleg dolgoztunk egy fantasztikusan lelkes és tehetséges srác, Polyák Imre  grafikussal a Dianatura logo kialakításán, amivel szerettem volna kifejezni a természet, illóolajok, növények harmóniáját és szándékom komolyságát.

logo.png

Szakembert hívtam

December elején a blog színvonalának emelése érdekében újdonsággal álltam elő: szakembert hívtam: Mélykúti Andrea, dúlát; tárt karokkal fogadtátok!

Szakmai és üzleti fejlődés

A Panarom Aromaterapeuta Intézet végzős növendékeként számos szakmai kurzus elvégzése gazdagította ismereteimet.

Panarom olajok és illóolajok hivatalos forgalmazójává váltam némi külső nyomásra! 🙂

A Dianatura termékek hivatalos gyártója és forgalmazója lettem háttérben egy ÁNTSZ előírásnak megfelelő műhellyel, ahol csakis prémium természetes alapanyagokból készült termékek készülnek! (Hálószoba-titok, avagy Dianatura születése)

Megjelentünk az első vásáron: izgalommal mentünk, s Ti örömmel fogadtatok! Hálás köszönet érte! Újabb önbizalom-löket a további lépésekhez! 🙂

Hideg volt, de a lelkesedés fűtötte a szívemet!

Tervek 2018.

A dúláva folytatott beszélgetés sikerén felbuzdulva tervezem még több szakember (orvos, védőnő, pszichológus, jógaoktató, pedagógus, kozmetikus…) bevonásával gazdagítani, színezni a Dianatura blog ismerettárát.

A Dianatura márkanév nem csupán egy blog neve, hanem aromaterápiás natúr kozmetikumokat is rejt, amelyek 2018. folyamán elérhetőek lesznek webáruházban is.

A következő év az aromaterapeuta tanulmányok lezárását is tartogatja, amely nagy mérföldkő lesz, mivel azzal megkezdődik az aromaterápiás tanácsadás!

A természetes ápolás, tisztálkodás, aromaterápia téma köré épülő előadás gondolata is érlelődik fejemben, ami újabb remek lehetőséget jelent a személyes kapcsolatteremtésre!

Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok, vagy bármilyen öltet, kritika megfogalmazódott Benned, ne hezitálj! Örömmel fogom venni: a pozitív visszajelzés szárnyakat ad, a negatív kritika megerősít!

Ha tetszik, kérlek osszátok!

Iratkozz fel a hírlevélre, jobb oldalon fölül teheted meg! Sok érdekességről kapsz első kézből hírt természetről, bőrápolásról, testápolásról, aromaterápiáról, illóolajokról!

Találkozzunk Dianatura Facebook oldalon is! Ott még több természetes dolog kerül elő a tarsolyomból! Keress egyedi kérdésekkel is bátran! Itt engem is megismerhetsz! Várlak szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük