Szállítás

 

Szállító partnerünk: Foxpost

Szállítási díjak:

  • 790 Ft – Foxpost automatába
  • 1190 Ft – házhoz szállítás
  • 0 Ft – személyes átvétel
  • 0 Ft – 15 000 Ft feletti megrendelés esetén
  • 340 Ft – utánvétkezelés díja (a szállítási díjon felül fizetendő)

Fizetési lehetőségek: előreutalás, bank- és hitelkártyás fizetés (PayPal felület), készpénz (személyes átvétel esetén), utánvéttel

Szállítás előreutalás esetén

Amennyiben a terméket utalással kívánja fizetni, a rendelt termékek árának és a szállítás díjának számlánkra történő megérkezését követő munkanap küldjük a rendelt csomagot. A rendelést követően visszaigazoló e-mailt kap, melyben megtalálható az utaláshoz szükséges minden információ: bankszámlaszám és a kedvezményezett neve. Ide utalja a postai díjjal megnövelt áru értékét!

Szállítás utánvéttel

A Vásárlónak módjában áll utánvéttel, a termék átvételekor kiegyenlíteni a házhoz szállítási díjjal és utánvétkezelési díjjal növelt vételárat a futárnak, vagy csomagautomatában, amennyiben ezt az opciót választotta. Utánvétkezelési díj: 340 Ft, ami a házhoz szállítási díjon (1190 Ft, csomagautomata esetén 790 Ft) felül fizetendő.

Amennyiben a Vásárló által megadott szállítási címről átvétel nélkül visszaküldésre kerül a csomag, a továbbiakban ugyanazon Vásárlótól kizárólag az összes költség előre történő megfizetésével fogadjuk el a megrendelést.

Postafiók címre nem áll módunkban utánvétes küldeményt küldeni.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén nem kell külön szállítási költséget fizetni.
Személyes átvételi lehetőségek: Budapest 17. kerület, Déli Pályaudvar, Budapest 10. kerület.
Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség!

Csomagolás

A megrendeléseket biztonságos kartondobozba csomagolva pufifóliával vagy habszivaccsal körbevéve szállítjuk. Ezért a megrendelt áruk szállítás közben nem sérülhetnek. Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, úgy kérjük, vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet, amelynek egy példánya Önnél marad, egy pedig a futárnál. A csomagküldés esetén, ha a csomag átvételkor szakadt, sérült, forduljon a Foxpostfutárcéghez reklamációval.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek (cím, név, telefonszám).

Kérjük, megrendelés esetén mindenképpen adjon meg egy vezetékes vagy mobilszámot, amin el tudjuk érni!

Ha bármilyen kérdése van a szállítással kapcsolatosan, hívjon a +36 30 605 1130-as telefonszámon.

A tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a dianatura.hu nem köteles a termék leszállítására az automatikus visszaigazolásban foglalt feltételekkel!

Bővebb adatvédelmi információk: https://www.dianatura.hu/adatvedelem/