Natúr dezodorok

Alumíniumsók, propán és bután gázok, mesterséges illat- és színanyagok… és itt még sajnos nincs vége a kétes eredetű összetevők sorának, ha bolti dezodorokról van szó. Ki ne hallott volna már róla, hogy a mellrákos daganatok okát egyesek visszavezetik egy rosszul megválasztott izzadásgátlóra?
Dezodor vagy izzadásgátló? Az izzadás fontos méregtelenítő és hőháztartást-szabályozó természetes folyamat. Téves elképzelés az, miszerint a pólusaink eltömítésével az akadályozandó!
Tehát izzadni kell, az izzadást gátolni nem tanácsos, de szagtalanítani érdemes!
Dianatura natúr dezodorok az illatos izzadásért!
A Dianatura natúr krémdezodorok eredményes használatához idő kell. Idő kell ahhoz, hogy a szervezet átálljon a mérsékeltebb izzadásra. Ezért ne add fel, ha az első használatkor nem lennél megelégedve. Gondold csak el, a faggyúmirigyek működése eddig mesterséges behatás alatt állt, az átálláshoz idő kell, és a végeredmény egy dezodor nélkül is kellemesebb testszag, egy biztonságos, természetbarát dezodortól!
A kézműves krémdezodor hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz. Az alapanyagok tulajdonságaiból adódóan eltarthatósági idejük 6 hónap.

Összesen 3 találat

 • EXTRA natúr krémdezodor UNISZEX

  2 299 Ft
  Termék megvásárlása
 • Illatos léptek mentás lábdezodor

  Termék megvásárlása
 • LEVENDULAMEZŐ natúr krémdezodor

  2 299 Ft
  Termék megvásárlása

Összesen 3 találat