Workshop

„A tanulás azért van, hogy rájöjjünk, mihez van különleges képességünk.”

Leonard Bernstein

 

„Szabad szappanozni”
KARÁCSONYI szappankészítő workshop

Gyere és készítsd el velünk közösen első szappanodat szakmai felügyelet mellett. Csodálatos Karácsonyi ajándék válhat belőle!

A workshopunk célja, hogy megismertessük az érdeklődőkkel a hideg szappankészítési eljárást, ami nnemcsupán egy divatos hobbi, hanem egy egészséges, környezettudatos és a hagyományokra épülő szappankészítési tevékenység.

A workshopon elsőként bevezetünk a szappankészítés elméleti és gyakorlati alapjaiba. A 3 órás műhelymunka során a hideg eljárásos szappankészítés technikáját sajátíthatod el. Megismertetünk az alapvető biztonsági szabályokkal, a természetes növényi színezékek, adalékok és illatosítók használatával és néhány díszítési technikával.

Tematika:
– Rövid elméleti rész: (a szappankészítés története, alapjai, alapanyagai, menete, biztonsági szabályai, az elkészített szappanok receptjei.)
– Műhelymunka: a tanultak alapján egy választott illatú és színű szappan elkészítése.

Időpontja: november 17. szombat 9-12 óráig, vagy 14-17 óráig
Részvételi díj: 12.000 Ft
Helyszín: PAJTA Élményhely 1171 Budapest, Pajta utca 42.

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az oktatást, kb. 500 g természetes háziszappant, amit majd hazaviszel, és minden szükséges eszközt, írott tananyagot.

Kedvezmények:

  • Páros kedvezmény: hozd el barátnődet, anyukádat, tesódat és a tanfolyam árából 10 % kedvezményt kaptok!
  • Dianatura 15 % kupont, amit natúr kozmetikum vásárlására használhatsz fel.

Regisztráció: pajtaelmenyhely@gmail.com címen.
Minimum 4 fővel indul el, ezért kérjük, ha szeretnél részt venni, mielőbb regisztrálj!

„Szabad szappanozni”
EXTRA szappankészítő workshop

Gyere és készíts el velünk közösen saját natúr szappanodat biztonságos szakmai felügyelet mellett. 6 órás EXTRA részletes tanfolyamunk után már gyárthatod otthon is a szappanokat, natúr kozmetikumokat kedved szerint.

Workshopunk célja, hogy megismertessük az érdeklődőkkel a hideg szappankészítési eljárást, amely nem csupán egy divatos hobbi, hanem egy egészséges, környezettudatos és a hagyományokra épülő szappankészítési tevékenység.

A workshopon bevezetünk a szappankészítés elméleti és gyakorlati alapjaiba. A 6 órás műhelymunka során a hideg eljárásos szappankészítés technikáját sajátíthatod el. Megismertetünk az alapvető biztonsági szabályokkal, a természetes növényi színezékek, adalékok és illatosítók használatával és néhány díszítési technikával.

Tematika:
– Rövid elméleti rész: (a szappankészítés története, alapjai, alapanyagai, menete, biztonsági szabályai, az elkészített szappanok receptjei.)
– Műhelymunka: a tanultak alapján választott illatú és színű szappan elkészítése: 500 g gyógynövényes + 500 g kecsketejes szappan vihető majd haza.

Időpont: október 6. szombat 9:00-15:00
Helyszín: PAJTA Élményhely 1171 Budapest, Pajta utca 42.
Részvételi díj: 19.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az oktatást, kb. 1000 g természetes háziszappant amit majd hazaviszel, és minden szükséges eszközt, írott tananyagot.

Kedvezmények:

  • Páros kedvezmény: hozd el barátnődet, anyukádat, tesódat és a tanfolyam árából 10 % kedvezményt kaptok!
  • Dianatura 15 % kupont, amit natúr kozmetikum vásárlására használhatsz fel.

Minimum 4 fővel indul el, ezért kérünk, ha szeretnél részt venni, regisztrálj a pajtaelmenyhely@gmail.com címen.